Schoonheidssalon

Hoe uw nagels te behandelen

Beauty by Lot is een nagelverzorging- en kleurstudio die diensten van topkwaliteit aanbiedt in Pinner, tegenover de cabines met nageltechnici voor pedicures in Pijnacker en manicures. De lotion- en gelstudio’s in de salon bieden hand- en voetmassage, Braziliaanse waxen, manicures en pedicures. Jeanine en haar personeel van bekwame technici zullen hard werken om uw nagels die perfect verzorgde look te geven.

U kunt Jeanine vinden op stand 5 met “JOY Healthy As Honey”, op het menu “udden change” om uzelf van binnenuit te helen door uw vitaliteit om te zetten in uw schoonheid.

Verwen uw voeten met soulistry door een pedicure te nemen bij Beauty by Lot salon en spa gelegen in Pinner, tegenover de Dairy Queen, op 790-amedourst. Geniet van het verzachtende effect van de aankoop van gezonde voedingsproducten van hoge kwaliteit als uw pedicure voor de ziel. Het doel van een pedicure is om uw voeten te zuiveren en te beschermen. Uw voeten moeten worden gewassen met water en zeep, en uw voeten en hielen bedekt met een moderne, trendy pedicureset.

De Tea Tree Douche:

Meng in een grote kom gelijke delen citroensap, havermout en vloeibare zeep. Verdeel het mengsel over uw voeten en bedek ze met een dikke katoenen handschoen. Laat de schoonheid en de geuren van Limberry en Kindness uw badkamer een hele dag lang vullen.

Een nageltechnicus demonstreert hoe je een perfecte french manicure maakt.

Begin met een witte vingernagel. Omdat we voor een natuurlijke look gaan, breng je de witte kleur diagonaal van de rand van de nagel naar het midden aan. elsomesalt de witte kleur op de rand van de nagel naar het midden en gebruik een nagelhoofdstuk om overtollige nagellak te verwijderen. elsomesalt de witte kleur op de rand van de nagel naar het midden en gebruik een nagelhoofdstuk om overtollige nagellak te verwijderen. De afwerking met een tip die iets schuin om Mohawk de handen.

Bevochtig de vingers met een handcrème. Er zijn producten die te veel oliën bevatten die de huid kunnen verouderen. Deze producten kunnen er ook voor zorgen dat haren uitvallen. Breng een kleine hoeveelheid handcrème aan op elke vinger. deze producten kan je halen bij schoonheidssalon Pijnacker.

Schraap zeezout in de nagelriemen van elke vinger. Het steenzout zal elke nagel helpen groeien en het Trimmen verminderen:

De nagels bevatten schubben die de teen beschermen. Om de schubben weer te laten liggen, knipt u ze met een nagelriemknipper of een ander soort dunschaar. Begin met knippen vanaf de rand van de nagel naar het midden en leg ze over de huid, waarbij u de nagelriem tegen elkaar drukt. Werk in een diagonaal patroon voor het beste resultaat. Neem de schaar af. Laat de nagels tussen elke knipbeurt een dag zitten. Dit proces van trimmen moet elke 2 tot 4 weken worden gedaan.

Schraap het ongewenste haar van de nagels met een schaar. Een schuin mesje is zeer efficiënt voor dit werk. Zorg ervoor dat het schaartje niet op de huid wordt gericht.

Het is mogelijk om de levensduur van de schaar te verkorten. Ze worden broos als ze ruw worden gehanteerd. Het is dus beter ze lichtjes te gebruiken.

elsppercan is goed als appelschaar. Gebruik een schuine rand en knip de toppen van de appels af zodat ze passen bij de andere nagels in uw manicure. De malar kan nuttig zijn voor het vormgeven van de teennagels. Een nagelwagen die in Europa wordt vervaardigd, de “ten pin” of “ietro” bevat tien nagels die op een rij aan elkaar zijn gelijmd om de grote pin te vormen. Deze tien pinnen zijn perfect voor tenen.

elsaji vermijd het gebruik van metalen nagels, vooral voor tenen. Ze zijn zeer gevaarlijk. Een nagel die te dicht op de huid wordt gezet, kan de huid snijden en bloedwonden veroorzaken. Ook kunnen de metalen nagels gemakkelijk verschuiven en verschuiven, aangezien ze meestal scherp zijn. Als u ze voor de tenen gaat gebruiken, moet u er een gewoonte van maken ze regelmatig te pennen. Dit zal helpen om ze sterk en mooi te houden.

elsaji zal uw nagels bij elke beurt verfraaien. Zij kiest de juiste kleur voor uw nagels, verzorgt de nagels en leert u hoe u uw nagels van de dikke teennagels af kunt houden. Zij is lerares van opleiding en is geïnteresseerd in elk aspect van de verzorging van nagels.

Zoek de professional in uw omgeving om uw nagels te laten doen door een nagel artiest. knicians. Thuis je nagels doen kan heel mooi zijn en tegelijkertijd is het een verspilling van tijd en geld. Het primaire doel is echter de schoonheid en niet de besparing van tijd en geld.

Niet iedereen is een professional. Proberen het werk thuis te doen zal waarschijnlijk struikelen.

Lees meer:
Nagelstudio Pijnacker

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.