Kapper

Hoe gebruik je een kliniek voor laserontharing

Als je moe wordt van de routinematige saaie routine die kapper Rhenen biedt, is het misschien tijd om eens te kijken naar een laser ontharingskliniek of een ontharingsspa. Zij bieden een meer permanente oplossing die veel comfortabeler is dan het afscheren van uw haar om de paar dagen.

Totdat u op een van deze plaatsen bent aangekomen, zult u doorgaan met het scheren, epileren of harsen van uw ongewenste haar. Helaas zal scheren niet voorkomen dat het teruggroeit als je het niet meteen weghaalt. Haar lijkt ongeveer een halve centimeter per dag te groeien, maar dit is niet meer dan een schatting. Hoe meer u aan het verwijderen van haartjes werkt, hoe minder tijd u aan scheren hoeft te besteden. Bovendien kan harsen nogal pijnlijk zijn, vooral als je hormonen op hol slaan. Als u al die pijn niet wilt doorstaan, is een kliniek voor laserontharing de juiste keuze voor u.

Als u bent aangekomen, ontspan u dan en geniet van wat tijd voor uzelf. Het is waarschijnlijk tijd om alle sporen van make-up te verwijderen en je huid aan te pakken zodat ze er op haar best uitziet. Was je gezicht met water en zeep en breng een lekker hydraterend masker aan om je huid te hydrateren. Het masker zal olie en vuil verwijderen en uw huid verstevigen. Het zal ook voorkomen dat uw huid gaat exfoliëren.

Mini gezichtsbehandelingen en haarwerk zijn geweldige manieren om acne te verhelpen of om je huid te kalmeren en te genezen. Mijn oma deed dit vroeger als klein meisje en ik ben altijd onder de indruk van hoe goed ze zich elk klein dingetje herinnert. Het masker wordt ongeveer 25 minuten aangebracht, hoe donkerder het masker, hoe doeltreffender het is. Tenslotte, vermijd om in zeewater te gaan tijdens het zee-gedeelte van uw dag.

Als u klaar bent met alle delen van uw gezicht, bent u klaar om uw foundation aan te brengen. Zet uw wimpers recht en trek met de eyeliner een lijntje onder uw onderste wimpers. Strijk vervolgens de knikjes glad met een vochtig doekje of een borsteltje. Als uw wimpers erg geknikt zijn, kunt u een pincet gebruiken.

Nu is je make-up compleet en ben je klaar om wat blush op je wangen aan te brengen. Doe een beetje blush aan de onderkant van de wangenkwast en kleur hiermee je wangen een tintje lichter.

Je bent klaar om je lippen wat kleur te geven. Zorg ervoor dat u een kleur lippenstift kiest die bij uw huidskleur past. Breng een lipkleur aan die een tint lichter is dan je lippenstift en wacht tot de kleur volledig is opgedroogd. Om de lippen mooi vol te laten lijken kun je een lipgloss gebruiken. Maar wacht met het kopen van lipgloss tot je weet welke je mooi vindt. Soms zal de lipgloss sneller uitlopen dan je wilt en moet je het al opnieuw aanbrengen.

Nu is het tijd om je mascara aan te brengen. Wacht tot de mascara volledig is opgedroogd en borstel er dan je wimpers mee. Als je heel toepasselijk wilt zijn, gebruik dan een kohl om je ogen te omlijnen. Dit is goed als je rechte en korte wimpers hebt of als je wimpers te kort zijn om een cat eye aan te brengen. Maar als je langere wimpers hebt, is het niet aan te raden om kohl te gebruiken om je ogen te omlijnen, omdat het je ogen zwaarder zal maken.

Tenslotte kunt u uw lippenstift aanbrengen. Wanneer u klaar bent om uw lippenstift aan te brengen, moet u uw lippen bijwerken met een lippenseel. Je kunt ook een beetje lipgloss op je lippen aanbrengen om ze te accentueren. Als je al deze stappen goed hebt uitgevoerd, weet je zeker dat je je make up zorgvuldig hebt gedaan.

Lees meer:
Pruiken kanker

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.