Uncategorized

Online psychologie

PsicoterapiaAllereerst: neem verantwoordelijkheid, voor alles wat er tot nu toe in je leven is gebeurd. De goede dingen die zijn gebeurd, en de hele slechte dingen, zijn allemaal gebeurd met een reden. Vanuit een meelevend, liefdevol hart, heeft het universum geprobeerd je te helpen. Daarom is mijn werk erop gericht om je te helpen de oorzaak van problemen te achterhalen (of je ziel genoeg te helen om ze te overwinnen), in plaats van alle makkelijke oplossingen af te springen.

Hier volgt een beschrijving van de stappen die wij ondernemen bij online psychologie:

1. Zoek uw favoriete zoekmachine (Google, Bing, Etc.) en typ in wat u zoekt ( Rapid Oculus, depressie, anderen). Typ vervolgens uw typering in de query: “Online psychologie.”

2. Klaar? Hier zijn de sneligmatische onderwerpen we Computers springen van onderwerp naar onderwerp. Allereerst zijn er elektronische depressie boeken, en dan is er de Beste depressie e-books, e-book voor het genezen van depressie etc. Vervolgens hebben we open-ended therapie. Ik heb een aantal open-ended therapie en voorgeschreven medicijnen die kunnen helpen, en ik zal hier meer over schrijven in het volgende nummer. Vervolgens hebben we verschillende soorten emotioneel-gedragspsychologische technieken (b.v. assertiviteitstechniek, depressietechniek, hulpeloosheidstechniek) en, tenslotte hebben we waar te gaan met een lijst van regels en methoden voor het omgaan met online psychologie. Om mijn artikelen beter te begrijpen, trek ze uit. De volgorde van de onderwerpen is cruciaal vanwege hoe complex online psychologie is.

3. We beginnen met het contouren van een rechte lijn in het midden van de tekst. Hier is de tekst lineair (als een vel papier). Mijn werk is om de lineaire verbale representatie die naar voren komt te her kaderen, zodat de woorden zin lijken te hebben.

4. Nadat u in contact bent gekomen met dit subatomaire idee om de geschreven woorden te bekijken, stelt u uw geest open voor manieren om deze woorden misschien te zien als tussenliggende crises of groeistadia.

5. Laten we beginnen met een eenvoudig onderzoek naar de vorm van woorden. Telkens wanneer een woord wordt geschreven, is het in een bepaalde dimensie. Het is pas wanneer een persoon nadenkt over de betekenis van verschillende woorden, naast de vorm van woorden, dat elk woord verandert in een dimensie. Wanneer een woord bijvoorbeeld in Open Tekst of in een ander lettertype wordt geschreven, kan de dimensie van het woord veranderen. De dimensies van een woord veranderen, afhankelijk van de metaprogrammering door de lezer. Zo kan het woord oneindig worden.

6. Met metaprogrammering door de lezer, kan de dimensie van een woord veranderen. Een woord kan van de lineaire dimensie (de beste) naar een nieuwe dimensie gaan, of zelfs van een Trans formatieve Dimensie naar een andere. Bijvoorbeeld, als een woord in hoofdletters wordt geschreven, verandert het van een woord dat gekend kan worden, in een woord dat niet meer bestaat, -om gekend te worden door de lezer. Pas wanneer de lezer in staat is op een andere manier te denken, een ander soort denken te doen, kan het woord abstract zijn, in de hogere dimensies.

Persoonlijk ben ik na enkele jaren en na het zien van platforms vergeefse (dwangmatige) therapie, het belang gaan inzien van te veel informatie die de manier waarop ik over online psychologie lees. Hier is waarom.

Ik heb verschillende online psychologie sites bekeken, en ik heb het volgende opgemerkt:

1. In al deze DO’s en HAVE-TODo lijstjes; 2. Diep verweven in diep-met-me-dag vormen van -zelf-aanvaarding, -zelf-LIEFDE, -zelf-HAPPINESS, en -zelf-BELIEVENESS. Deze DO’s en HAVE-TO DO vormen, tellen er meer dan 12.000.000, terwijl de vormen van zelf-aanvaarding en liefde er minder dan 100.000 tellen en een scène van geluk er meer dan 200.000 is.

2. Met het super-gedeelde-zelf matrix model van psychotherapie, kun je geïntegreerde antwoorden vinden voor 20% van de cliënten. En ze worstelen allemaal met (vooral) -zelf-acceptatie en zelf-liefde, zelf-bewustzijn, en zelf-verbeterlijkheid. Dus nogmaals, niet alleen een enorme potentiële markt voor online psychologie, maar ook voor metaprogrammeren.

3. Online psychologie heeft een veel grotere impact op de zelfacceptatie en zelfliefde reacties van de cliënt dan in therapie. Het is dus belangrijk om de geest van de cliënt terug te brengen. Omdat zoveel van de externe programmering vrij goed is geëlimineerd uit de manier waarop de hersenen werken, zal het de psychotherapeut enorm helpen in het vermogen om interne zelfbeeldvervanging van de cliënt te bewerkstelligen, en de interne effecten op dat andere-zelf.

Lees meer:
Psicologia online
Psicologa
Psicoterapia

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.