Uncategorized

Hoe vrede te creëren.

"AnyInstructedhypnotherapeut kan je gekke acties laten doen". KTVA,!", media, zaterdag, 13.30 uur ( ZA)

Onvoorwaardelijk van elkaar houden zou de sleutel zijn tot menselijk geluk. Zeker, er is geen geweld in onvoorwaardelijke liefde. Mensen hebben ons echter vaak geleerd om geweld tegen elkaar te gebruiken. De neiging van de mensheid tot oorlog is in zijn primitieve vorm bijna doorgedrongen als een middel om vrede en liefde te verspreiden. Laten we proberen af ​​te zien van gewelddadige driften door iedereen onvoorwaardelijke liefde te bieden. Mijn boodschap is "de vernederende oorlogsdaad is tegen niemand gericht" — het stimuleren van het bevel om je diepere zelfgevoel te ontdekken. Vergroot je bewustzijn door de leringen van Een cursus in wonderen. Om onvoorwaardelijke liefde te voelen, namelijk de erkenning dat, "Ik ben een God", moet je op de hoogte zijn van de metafysische aard van de geest. De metafysica-discussie in dit boek is DEEL I – DE LAATSTE UITDAGING in dit boek. Tenzij je deze oefening voltooit, zal er geen manier zijn om de onbeperkte liefde te ontvangen die je gratis wordt gegeven. Het is daarom belangrijk om deze oefening af te ronden, want de meesten van jullie zijn al onderweg.

Met behulp van dit proces beschrijf ik hieronder:

1) De les over cognitieve absorptie. Laten we beginnen met een eenvoudige uitleg van het proces van cognitie. Er zijn verschillende redenen waarom mensen cognitief zijn en ze komen niet altijd even vaak voor. Beschouw de uitdrukking "ik doe" als een absoluut minimum. Als je spreekt, bied je een stroom aan informatie aan. De totale inhoud van genoemde communicatie is afhankelijk van ALLES wat je zegt en doet en elke interactie die je hebt. In feite is de hoeveelheid informatie die je geeft belangrijker dan alles wat je doet.

De volgende vraag kan u helpen: Hoeveel van de inhoud van uw communicatie is afhankelijk van het gesproken woord? Uw ingrijpende verklaring verduidelijkt en focust uw cognitie. Terwijl u spreekt, maakt u uw standpunt glashelder, dat begrijp ik. Ik kan uw standpunt echter niet aanvaarden, omdat het algemeen aanvaard is en gebaseerd is op verschillende contexten. In feite is het zo algemeen aanvaard dat veel mensen weigeren iets anders te overwegen. Het is inderdaad een probleem. 'Opnemen' is ook 'aanvaarden' of 'aanvaarden, de mening van anderen accepteren'. In wezen is 'Acceptatie van meningen als correct' de betekenis van de uitdrukking. Accepteer in feite de meningen van anderen als de waarheid van het evangelie, om hun branding, zonder twijfel, zonder overleg.

Ik begrijp ook dat er meer aan de hand is met de veronderstelling die je karakterhoes biedt. diepte – de betekenis van de uitdrukking wijst op het belang van je karakter voor je persoonlijkheid. Het wijst op je vermogen om een ​​positieve betekenis van een complexe visie te accepteren. Bijvoorbeeld: ik heb je gevraagd of ik kort genoeg ben om mijn in drieën verdeelde sokken te dragen?

2) Meer gedachten om vrede te creëren. Het belangrijkste gesprek dat je ooit kunt geven, is een open vraag. Het doel is niet om een ​​antwoord te ontvangen of te bevestigen. Het is veeleer om het moment te overwegen en te grijpen en te overwegen terwijl je nadenkt. De geest van het publiek zal meer absorberen als je zegt Overvloed is, ik denk aan mezelf.

Word je bewust van de verbluffende resultaten met behulp van deze eenvoudige formule. Hoe meer je ze stelt als al bij voorkeur trouw aan jezelf, aan anderen, aan je leven, je wordt gelukkiger, gezonder, zelfverzekerder en voelt je meer liefdadig. Ook neemt je waargenomen eigenwaarde toe.

Hoe meer je communiceert, hoe meer je je denken verruimt en je medeleven maakt de wereld wonderbaarlijker.

"De meest vruchtbare gedachte die iemand kan hebben, is er een die iedereen heeft geholpen." – George Bernard Shaw.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.