eyelashes

Hoe lang gaan wimpers mee?

Hoe lang gaan ze mee?

Normaal gesproken gaat een wimper of setje wimpers ongeveer een maand mee als het goed gemaakt is, maar de kwaliteit van de wimpers is fantastisch! Je kunt verwachten dat ze letterlijk een maand meegaan als je ze altijd draagt. lijm die goed geschikt is voor wimpers.

Hoe lang kosten ze?

De kosten van individuele wimpers zullen variëren naargelang het merk, wat u koopt en het aantal. Bekijk ons formulier voor de aankoop van wimpers om voorbeelden te zien van verschillende lengtes en diktes van wimpers voor elk oog. U kunt ook meer informatie over wimpers krijgen op aspire to grow eyelashes collection, inclusief een ‘how to’ artikel en video. u kunt bij ons ook al uw skin care producten bestellen!

Wie kan deze wimperextensions dragen?

Dit is afhankelijk van het soort look dat je nastreeft. Als u de extensions voor een feest wilt dragen, dan kunt u ze kopen wanneer u de starter pack koopt. Onze beste tip is om uw wimpers te meten met een spiegel in natuurlijk licht om ervoor te zorgen dat u de juiste lengte en dikte koopt.

Als je de extensions voor dagelijks gebruik wilt dragen, moet je de gekrulde uiteinden borstelen om klitten te voorkomen.

Clip de extensions aan uw eigen wimpers; niet aan de wimpers van de persona die u gebruikt.

Hoe verwijder je de extensies?

U kunt een van de onderstaande methoden voor het verwijderen van wimpers gebruiken. Dit wordt niet aanbevolen aan iedereen die gevoelig is voor chemische stoffen.

1) Draag wat Sumi coating en laat het 20 minuten zitten2) Gebruik pure aceton oplossing, neem de Nu Skin Flash extension en flits het op uw eigen wimpers3) U kunt ook wimper conditioner gebruiken als vervanging4) U moet haarlak gebruiken om de extensie op zijn plaats te houden.

Wat is er zo speciaal aan Nu Skin?

Simpel gezegd is Nu Skin waarschijnlijk ’s werelds beste wimperconditioner. Wij denken dat het veilig is, 100% natuurlijk, trouw aan het natuurlijke concept van het product en gemakkelijk te gebruiken. Wat interessant is in de Nu Skin-wereld is dat er een breed scala aan producten is dat u kunt kopen. Het merendeel van de producten is in de vorm van een gel. Andere producten zijn clip in en er zijn ook volledig natuurlijke. U kunt bij ons de beste lashes bestellen, dus twijfel niet!

Mensen die zich afvragen of ze zich zorgen moeten maken over de kosten van de aankoop van Nu Skin make-up zullen blij zijn te weten dat de serums ook heel weinig kosten, ongeveer 70 US dollar, en dat ze ook nog eens vervangbaar zijn, zodat u een goede prijs krijgt voor de doeltreffendheid van het product.

Samenvattend, als u Nu Skin wimpergroei wilt kopen, zijn er vele opties waaronder het Nu Skin wimpergroei serum. Dus de volgende keer dat u klaar bent om dit product te kopen, zorg er dan voor dat er 100% niets meer in zit.

Lees meer:
Goedkoop cosmetica 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.