Uncategorized

Hoe kies je de juiste kwantum

Music NFT

Het is zeker dat men de toekomst van cryptografische systemen kan voorspellen enkel op basis van de distributiemethode voor cryptografische sleutels. Maar dat hangt dan weer af van het bedrijfsmodel voor het gebruik van zo’n distributiemethode. Als het gebruikt wordt voor proof-of-use (beter is om proof-of-concepts te gebruiken), worden NFT’s veel wijdverspreider en daarmee ook de chicken scare.

Verbrande toast?

Proof-of-concepts kunnen heel goed worden gebruikt in de privacy-gerichte industrie. Weet je nog dat quantumcomputing theorie was, maar nog steeds vrij duur? NFT’s kunnen een onmisbare aanvulling zijn op de beveiligingsinfrastructuur, vooral bij proof-of-use, of zelfs proof-of- ages of het nu gaat om een proof-of-concept of een proof-of- cure voor een medische aandoening. De grootste uitdaging zal zijn ervoor te zorgen dat kwantumcomputers het beveiligingsniveau bevestigen dat zij geacht worden te bieden.

De beoordelingscommissies staan op het punt te bepalen wat het juiste kwantumniveau is om te gebruiken voor NFT’s. Twee vragen staan op het punt te worden gesteld:

1. Bestaan er voldoende uitgerijpte technologische technieken, waarbij men gewoon de software kan downloaden en de NFT kan inschakelen?

2. Doet Music NFT hun werk?

Voor NFT’s is het eerste vinkje klaar om gebruikt te worden. Maar er zijn bedrijven, zoals Microsoft, die veel moeite doen om een breed scala van NFT’s mogelijk te maken, te ontwikkelen en te ondersteunen. Zij lijken erop te rekenen dat zij veilig gebruik kunnen maken van NFT’s, zolang zij op één lijn blijven zitten om de culturele risico’s bij het gebruik van kwantumtechnologieën tot een minimum te beperken.

Gelukkig is er op dat gebied een vrij gelijke vooruitgang geboekt, waarbij bedrijven gewoon gebruik kunnen maken van de software en de NFT’s kunnen inschakelen. Dat is langdradig geweest. De vooruitgang is veel te traag geweest en we zouden zonder meer op de rand van het gevaar kunnen staan.

Moet encryptie de must-have zijn voor NFT’s?

Mijn laatste gedachten zijn:

1. Begin waar mogelijk met het gebruik van encryptie: NFT’s komen vooral van pas in de hot spots van encryptie.

2. Gebruik NFT’s niet te veel: Net als de menselijke organen is het verstandig om de NFT’s met zorg te gebruiken.

3. Heb een back-up strategie voor uw encryptiesleutel: U moet de sleutel ergens hebben, maar het is verstandig om de sleutel niet overal te gebruiken.

Dat is alles! Ik zal nu in de volgende berichten de verschillen in Flickr encryptie, ingebouwde NFTs en 256 bit suites belichten, en deze verwerken in de volgende versie van priemgetallen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.